Építőanyag kereskedelem

Építőanyag kereskedésünk több mint 10 éve áll az építkezők és kivitelezők rendelkezésére. Kezdetben kiskereskedelemmel foglalkoztunk, mára már az építőanyagok szinte teljes palettáját kínáljuk Önöknek.

Fejlődésünket termékválasztékaink, valamint szolgáltatásaink bővítése hozta meg, amit a mai napig folyamatosan végzünk.

Arra törekszünk, hogy kedvező áron, jó minőségben vásárolhassanak nálunk, illetve a megrendelt építőanyagokat szállítóink határidőre leszállítsák Önöknek. Itt módosítottam.
A személyes kapcsolattartás fontos számunkra hiszen a siker nem csak a gyárakról, termékekről hanem a vevőinkről, partnereinkről is szól, így aztán évek folyamán egyre szélesebb partneri körrel rendelkezünk.

Munkatársaimmal azon dolgozunk, hogy vásárlóink a lehető legmagasabb színvonalú kiszolgálásban részesüljenek. Dolgozóink folyamatos képzésének köszönhetően, hiteles szaktanácsokkal segítenek eligazodni a korszerű építőanyagok széles palettáján. Folyamatosan keressük a kapcsolatokat az újabb gyártókkal, beszállítókkal. Ennek köszönhetően kínálatunk egyre bővül.

A sikeres vezetésnek köszönhetően cégünk a mai napig növekvő stádiumban van. Jelenleg két telephellyel rendelkezünk.

Kapacitásunk és gépparkunk lehetővé teszi magánszemélyek, vállalkozók és vállalatok kiszolgálását Budapesten és vonzáskörzetében.

Beszállítói partnereink az ország egész területén megtalálhatók.
Kínálatunk a kereslet függvényében évről évre gyarapodik.

Reméljük szolgáltatásunk színvonalával elnyertük bizalmukat és minket választanak!